27 noviembre 2009

OmmWriter, un processador de textos diferent

OmmWriter és un processador de textos atípic. En la seva pàgina web anuncien que és un processador que aconsegueix que no et distreguis amb els elements superflus amb que la tecnologia d'avui en dia ens ofereix.
Crec que ho han aconseguit. La interfície és molt simple, essent aquesta només un fons gairebé blanc, amb un detall de dos arbres a sota la dreta, i una caixa que el que et permet és... escriure!
No està preparat per inserir imatges, ni taules, ni res de res. Només escriure. Et deixa canviar la mida de la lletra i un poc el seu estil, però no gaire cosa més. I és que per només escriure, ja n'hi ha més que suficient.
Ah! Una altra cosa interessant és que té diferents temes musicals relaxants que van sonant mentre escrius. A més, també es pot fer que quan es pitji una tecla del teclat faci uns sons determinats. Tant una cosa com l'altra es poden treure, però la veritat és que ambienten força.
L'únic detall negatiu és que només està per a la plataforma Mac, pel que els companys de Linux i Windows de moment no en podran gaudir.

Lloc | OmmWriter

Etiquetas: ,


Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està sota una Llicència de Creative Commons.